KONRÁDY Foods

Friss topikok

Címkék

besorolás (1) cut (1) grade (1) marha (1) prime (1) steak (1) usda (1) Címkefelhő

2012.05.05. 05:46 Miss Röfi

Így süsd az Omaha hátszínt

Az Omaha hátszín minden steak imádó álma. A hús, aminek alanyi jogon van bejárása a Fehér Házba, nos, arra talán még a kevésbé steak fixáltak is igent mondanának. Egy szelet, a KONRÁDY Foodsból származó húslegendát sütünk most meg. Az összeállítás reményeink szerint meghozza a bátorságot ahhoz, hogy bárki nekivágjon az Omaha steak elkészítésének, ami a mellékelt videó szerint nem is olyan nagy kihívás.

A sütésben Zeibig Márton hobbiszakács és lakásétterem tulajdonos segít. A hús mellé köretet is készít, de csak valami diszkrétet, a reflektort a húsra irányítjuk.

Tegnap már közzétettünk a Facebook oldalunkon egy képet egy Omaha és egy natúr hátszínről. Azt kellett megtippelni, melyik származhat a KONRÁDY Foodsból.

Helyesen azok tippeltek, akik a fölsőre szavaztak. Fontos tudás, hogy minél márványozottabb egy hús, annál ízletesebb, izomrostokkal nehéz jóllakni, steakhúsnak pedig alkalmatlan ez a zsír nélküli szelet.

Sütés közben törekedtünk arra, hogy a körülmények hétköznapiak legyenek, a tudást ne egy sztárséf mondja el, mégis olyasvalaki, aki tud és szeret is főzni. Így lehet hétköznapi a nagyon is ünnepinek titulált Omaha fogyasztás. Aki eddig vonakodott attól, hogy megpróbálkozzon e húslegendával, a videó megtekintése után reményeink szerint változtat az álláspontján.

Fotók és videó: Konrády Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konrady.blog.hu/api/trackback/id/tr864488848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása