KONRÁDY Foods

Friss topikok

Címkék

besorolás (1) cut (1) grade (1) marha (1) prime (1) steak (1) usda (1) Címkefelhő

2011.10.30. 21:31 Miss Röfi

Ahová érkezünk

A Piazza szint persze csak a MOM Park szakzsargonját ismerők számára érthető. A lényeg, hogy ez a Match szintje. A Match mellett sokáig egy pékség működött, de már nem. Hamarosan egy új bolt költözik ide. Jó szomszédot kapunk: a Villa bagatelle jön az egyik oldalunkra, másik oldalunkon az Anita Zöldség-gyümölcs prosperál, előttünk a Kávé sziget, a mi helyünkön korábban a Natúrpont árulta az egészséget, mi pedig érkezünk hamarosan a finomságokkal: húsokkal és más minőségi élelmiszerekkel.

Így már valamelyest betájolható hová érkezünk. Amíg építkezünk, ezzel a plakáttal fedjük el az üzletet. A rusztikus állatábrázolás az Ipacs Géza csapatát tömörítő Apacs Stúdió munkája, miként a Konrády Foods arculati elemei is.

Képek: Konrády Team, Apacs Stúdió

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konrady.blog.hu/api/trackback/id/tr303520294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása