KONRÁDY Foods

Friss topikok

Címkék

besorolás (1) cut (1) grade (1) marha (1) prime (1) steak (1) usda (1) Címkefelhő

2012.04.23. 10:16 Miss Röfi

Imígyen ír a Népszabadság

Joselitót sérti a kifli címmel a Népszabadság április 21-i lapszámában hosszabb cikket közölt a KONRÁDY Foodsról és annak tulajdonosáról, Konrády Zoltánról.

Az írás inkább portrénak mondható és a vállalkozás mögötti tulajdonost hozza emberközelbe. A cikkből világossá válik, ki áll az üzelet hátterében, illetve honnan érkezett, milyen múlttal a háta mögött nyitotta meg Konrády Zoltán Budapest legkülönlegesebb hentesüzletét.

Az írás érdekes hátteret ad arról, micsoda gasztrofanatikussal van dolgunk és vevőink kitől veszik a húst. Ezt pedig nem árt tudni. A cikkhez kép is készült, a fotókat Reviczky Zsolt készítette, míg a cikket Varga G. Gábor jegyzi. Aki lemaradt volna az írásról ide kattintva elolvashatja.

Fotó: KONRÁDY Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konrady.blog.hu/api/trackback/id/tr834467949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása