KONRÁDY Foods

Friss topikok

Címkék

besorolás (1) cut (1) grade (1) marha (1) prime (1) steak (1) usda (1) Címkefelhő

2012.04.08. 14:22 Miss Röfi

Coca Cola Citrus Zest

A Coca Cola időről időre próbálkozik azzal, hogy az alap kólát ízesítse valamivel, hogy ne váljon unalmassá a termék. A cég sikeres kísérletére példa a Cherry coke, amely meg tudta vetni a lábát a piacon.

2007-es keltezésű a Coca Cola egy másik ízvariációja a Citrus Zest, ami lime és citrom hozzáadását jelenti az alaptermékhez. Azok tehát, akik eddig citromszeletet tettek a kólájukba, hogy az édes ízt lefojtsák, nincs szükségük a továbbiakban erre a mozdulatra.

A citrusok frissességét automatikusan adagolja a Cola, azonban kizárólag a diétás vagy ahogy ideheza ismerjük, a light verzióba. A termék kiskereskedelmi forgalomban Magyarországon elvétve kapható, a KONRÁDY Francia Pékség és Sajtboltban fél literes kiszerelésben azonban bárki számára hozzáférhető helyben fogyasztásra és elvitelre is. Finom. Egy másik kombinációt éltet a The Andrews Sisters. Az ő ajánlatuk is megfontolandó.

Képek: Google

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konrady.blog.hu/api/trackback/id/tr214371389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása